Sticky menu section Verdensledende

Sticky menu section PARTNERSKAP

Sticky menu section VÅRE VERDIER

VÅRE VERDIER

DRIFTIGHET

DRIFTIGHET

Vi fremmer den skaperånden som har drevet Somfy Group siden etableringen. Vi er ikke fornøyd med det som allerede eksisterer, men motiveres av ønsket om å tenke nytt. Ved å bringe nye fordeler til forbrukerne, skaper vi verdier for våre kunder og partnere.
RESPEKT

RESPEKT

Respekt handler om å bry oss om våre kolleger, anerkjenne deres egenskaper og akseptere forskjeller. Hver dag streber vi etter å oppnå tilliten fra våre partnere og kunder og til å opptre som etiske og ansvarlige mennesker uansett hvor vi befinenr oss.
ÅPENHET

ÅPENHET

Vi hyller mangfoldet av kulturer, personligheter og generasjoner. Vi har viljen til å lytte og lære. Vår nysgjerrighet er en kilde til kreativitet. Vi er alltid oppdatert på de nyeste trendene og forvandler dem til løsninger som er nyttige og tilgjengelige for folk flest.
TILGJENGELIGHET

TILGJENGELIGHET

Siden oppstarten har vi jobbet for å skape sterke bånd mellom konsernets ansatte. Alle sørger for at de forblir tilgjengelige og behjelpelige overfor sine kolleger. Takket være våre lokalsjoner og profesjonelle nettverk er vi tilgjengelige for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi er forpliktet til å bygge varige relasjoner basert på tillit.
Sticky menu section VÅRE FORPLIKTELSER

VÅRE FORPLIKTELSER

Sticky menu section Vår historie

Utforsk

Vår historie

1969
Første datterselskap
1981
Første automatisering
1985
Somfy Expert Partnership
1987
Første TV-aksjon
1998
Somfy RTS-teknologi
2000
Drevet av Somfy Partnership
2006
IO Homecontrol teknologi
2010
Tahoma-lansering
2015
RS100 rullelukkermotor lansering
2016
Connexoon lansering
2017
Somfyprotect fra Myfox
2018

"So open with Somfy"

programmet

2021
Lansering av TaHoma Suite