De mange fordelene ved Somfy WireFree-løsninger 

De mange fordelene ved Somfy WireFree-løsninger 

Her er fordelene du kan tilby kundene dine med motoriserte interiørprodukter med Somfy WireFree: 
  • Installasjonen er ren og enkel, noe som sparer tid og penger. 
  • Somfy WireFree motorer har oppladbare batterier med lang levetid, og garanterer derfor maksimalt problemfri drift og høy tilfredshet hos forbrukerne.  
  • Alle motorer har samme innstillingsprosedyre med en enkel og konsistent konfigurasjon. Motorene er kompatible med hele utvalget av Somfy RTS kontrollenheter og Somfy TaHoma switch.  
  • Ved å integrere WireFree-løsningene med TaHoma-switch kan kundene dine utnytte mulighetene ved stemmestyring og integrere andre Somfy-produkter og kompatible merker. 
Somfy TLW 25 WT motor: Total komfort både for deg og kundene

Somfy TLW 25 WT motor: Total komfort både for deg og kundene

LW25 WT er Somfys nye akselmotor for innvendige persienner, plisségardiner og liftgardiner i toppskinner på 25 til 50 mm. Det siste tilskuddet til utvalget vårt av motorer gir mange forbedrede funksjoner.

Motoren er utformet for å gi kundene total betjeningskomfort. Hastigheten kan stilles inn og justeres slik at den er perfekt tilpasset til bunnskinnen, og det lave støynivået sikrer en førsteklasses opplevelse. Myk start- og stoppfunksjon gir en følelse av kvalitet, men bidrar også til å forlenge levetiden til både motoren og persiennene. 

Motoren ble utviklet for å redusere monteringstiden. De elektroniske grensene er hevet for å sikre rask installasjon og perfekt betjening. Det er ikke nødvendig med mekaniske stopp under monteringen. Somfy TLW25 WT-motoren kan konfigureres uten ekstra verktøy. Avanserte innstillinger kan gjøres i Somfy Pro Set&Go-verktøyet. Dette sparer verdifull tid under konfigureringen og gir i tillegg nyttig informasjon om temperaturer og sykluser. 

Se og kjøp alle TLW25 WT motorer og tilbehør.
Magnetiske kontaktpunkter gjør det enkelt å lade Somfy WireFree-produkter

Magnetiske kontaktpunkter gjør det enkelt å lade Somfy WireFree-produkter

De magnetiske Somfy kontaktadapterne gjør det enklere å lade alle Somfy Wirefree motorer for innvendig solskjerming. Du kan koble laderen til motoren uten at du behøver å nå helt frem til den, noe som eliminerer risikoen for å skade kontaktene med feil tilkobling. Den er kompatibel med alle våre nyeste Somfy WireFree produkter. 
Se og kjøp den magnetiske tilkoblingen.
Ekstra komfort, brukervennlighet og salg med TaHoma

Ekstra komfort, brukervennlighet og salg med TaHoma

For å gi kundene dine mer komfort og brukervennlighet er det lurt å nevne Somfy TaHoma switch i samtalen når du diskuterer automatiseringsløsninger. TaHoma vil gi deg mulighet til å selge mer utstyr, og du vil også ha stor nytte av TaHoma pro-appen og Serve-e-Go når du installerer produkter hos kundene.
Se og kjøp TaHoma switch.